Tre skäl till varför du ska skaffa en inspektionskamera

Det är inte jättelätt att titta under soffan eller bakom kylskåpet när man letar efter en sak man vet har hamnat just där. Ibland önskar man att man kan plocka ut sitt öga och rulla in det, men det vore kanske lite makabert... som på bilden. Jag tror inte någon av oss skulle vilja se sitt öga rulla iväg, och tänk sen på allt damm! Nej, då är det bättre att skaffa en inspektionskamera som man kan använda när som helst, var som helst. Och skulle du behöva en anledning till att köpa en så får du tre stycken av mig:

Skäl nummer ett

Du är lite osäker på om din avloppsstam ser OK ut. Du kan antingen betala dyra pengar för en firma som kommer och kollar åt dig. Eller så skaffar du en inspektionskamera (som tidigare nämnda firma också använder) och kollar själv. 

Skäl nummer två

Din fru/man/sambo/partner har klagat på att det låter som om det skrapar konstigt i både väggar och tak. Ska du riva hela väggen för att kolla? Eller plocka ner alla takpannor? Nej, det är givetvis mycket enklare att föra in en kamera på en slang och titta på en skärm. 

Skäl nummer tre

Det tredje skälet till att skaffa en är för att du vill! Det är faktiskt en riktigt bra pryl som har många användningsområden. Om du dessutom ser till att köpa en som är vattentät så kan du filma under vattenytan också, och det kan ju bli rätt kul filmer. 

29 Apr 2020