Smarta tips för BRF i Stockholm

Det har dykt upp rätt så många bostadsrättföreningar de senaste åren och att ha alla bostadsrätter fyllda är viktigt för att få en god ekonomi i föreningen. Men hur gör man för att köpare ska välja att bo i just "vår förening"? Priset är en stor del såklart, men med en konkurrensutsatt marknad måste man se till även andra delar för att locka köpare. Här tipsar vi om några sådana saker som kan göra er BRF mer unik. 

Närhet till natur

Att ha en liten sjö på gångavstånd, eller möjlighet att strosa runt i en skog utan att behöva ta bilen är värt väldigt mycket för Stockholmare. Har man inte den närheten kan man satsa på att ha en välskött och organiserad grönyta i den omedelbara närheten. 

Rent & snyggt

Trappstädning för bostadsrättsföreningar i Stockholm kan ordnas till bra priser, och med ett företag som städar era trappor behöver ni aldrig fundera på konflikter mellan de olika medlemmarna. Gemensamma ytor bör även de städas med jämna mellanrum. En BRF som kan visa upp rena och snygga ytor får fler medlemmar. 

Välkomnande

De allra flesta som väljer att köpa en bostadsrätt gör det för att få grannar de kan bli vänner med. Om befintliga medlemmar, och särskilt styrelsen, är välkomnande men utan att kränka integritet, så kan det ge er förening ett mycket gott rykte som i sin tur leder till fler medlemmar. 

Givetvis finns det fler saker man kan tänka på för att vara en mer attraktiv BRF än andra. man kan anordna gemensamma resor, ha kvartersfester och mycket mer. Se till att det är kul att bo hos er, så får ni lättare in nya medlemmar. 

18 Dec 2019