Ett företag med bra möbler!

WeGot är ett företag med bra produkter och möbler som passar när du behöver smarta lösningar för inredning av hemmet. Denna butik finns dels på nätet, wegot.se, så väl som att de även har en fysisk butik i Malmö. Du hittar allt du kan tänkas behöva till hemmet hos denna butik.

Bäddsoffa eller vanlig soffa?

En bäddsoffa är något som passar dig som har en liten bostad och inte så många rum. Du behöver helt enkelt ha en smart lösning! En bäddsoffa är bra på det vis att den inte tar upp så mycket plats. Dagtid kan den användas till att sitta i och på kvällen fälls den ut till att bli en sovplats. En bäddsoffa fungerar även i de fall du vill ha en smart soffa och inga andra soffor faller dig i smaken. Dock ska du veta att det finns massor av bra soffor hos WeGot som kanske kan vara något för dig.

Säng med sköna madrasser

Sängen är den möbel som vi tillbringar mest tid i, så det är en mycket viktig möbel. Kanske du redan har en säng du trivs med, men vill ha den lite mjukare eller hårdare? Detta går att lösa med en bäddmadrass. Det finns bäddmadrasser i flera olika storlekar och prisklasser så väl som olika material. Hos WeGot finns det bäddmadrasser i polyester, latex och memoryskum. Det finns även flera modeller så som Royal, Komfort basic plus, Basic och Basic latex.

3 Jan 2017